Marjutin ja Jussin häät 1.11.2003

 

 

 

 

 

Kaverit tulivat käymään pari viikkoa myöhemmin.

(Toim. huom.: Kaikki vieraat eivät valitettavasti päätyneet kuviin.)

(Toim. huom. 2: Olette edelleen kaikki, sukulaiset, ystävät ja kaverit, tervetulleita käymään!)

Hääpäivän iltana ohimennen Cantina Westissä

Ensin pari kuvaa Cantina Westistä, jossa poikkesimme hääpäivän iltana. Vasemmalla Sami & Jouko, oikealla Mikko the bestman ja Jussi, tuore aviomies.

Kotona 15.11.2003

Päivän sankarit... siis kahvinkeittäjät

Niin paljon vieraita, niin vähän kahvia... ;-) Pahoittelumme siitä, että emme ehtineet jutella kovinkaan paljon.

Kirsi, Tomi & Tuomas ja Terhi, Hannu & Aino

Aino ja Tuomas liittoutuivat pienen alkukainostelun jälkeen, soittelivat toisilleen kännyköillä ja etsivät kissoja (jotka olivat myöskin liittoutuneet ja piiloutuneet saunaan).

Marjutin opiskelukaveri Kirsi ja hänen miehensä Tomi sekä heidän poikansa Tuomas sekä Jussin opiskelu- ja työkaverin Hannun vaimo Terhi ja heidän tyttärensä Aino. (Missähän Hannu on?)

Tino & Eeva ja Liisa & Vesa

Jussin viikinkisivujen kuvittaja Liisa ja Vesa sekä Tino, Marjutin itseadoptoitu isovelihahmo jo lähes 15 vuoden takaa ja hänen vaimonsa Eeva.

Mari & Marko (ja Tuomas)

Marjutin opiskelukaveri Mari ja Marko.

Mikko, Mikko & Heli

Jussin opiskelu- ja työkaveri Mikko (jonka bestman Jussi oli elokuussa) ja hänen vaimonsa Heli, entiset naapurimme sekä Jussin bestman Mikko.

Tässä basisti huijaa lasta...

ja tässä bestman testaa Baring-sormustaan

Suunnilleen kaikki loput

Mari & Tommi (Jussin työkaveri ja hänen vaimonsa), Jussi & Piia (Jussin työkaveri ja hänen vaimonsa), Juha & Jonna (Jussin ent, jaospäällikkö ja hänen vaimonsa), Mikko, Mikko & Heli (uudelleen), Sami & Maarit (Jussin opiskelukaveri ja hänen avovaimonsa), Jouko & Saija (Jussin opiskelukaveri ja hänen avovaimonsa)...

Kuvista puuttuivat: Eija & Kimmo (Marjutin pitkäaikainen ystävä ja hänen aviomiehensä) ja Maaria & Sami (Marjutin työkaveri ja hänen avomiehensä), Annika, joka poikkesi seuraavalla viikolla ja...

 

« Takaisin alkuun